Search
Close this search box.

Baastads röstskola

Lena Baastad från Örebro blev ny partisekreterare. Hon bekräftade i P1 att hon redan i somras fick frågan från Löfven så skiftet av partisekreterare var noga planerat redan sedan i våras. Vad Jämtin ska göra är oklart, kanske startar hon företag som många andra politiker som slutar? Det gjorde nämligen Lena Baastad när hon slutade som kommunalråd i Örebro 2015 nämligen. I januari i år blev det känt att hon blev partner på ett ledarskapsutvecklingsföretag.    I februari registerade hon aktiebolaget Lena Baastad Leadership AB samt registrerade sig för både moms och F-skatt. Bolaget är aktivt men är inte arbetsgivare. Det är knappast en tillfällighet, gissningsvis hade hon en deal med Gaia att få ta jobb vid sidan om. Jag ringde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon