Sök
Stäng denna sökruta.

Insynsskyddat

Vårpropositionen brukar inte generera jättemycket debatt då den måste förhålla sig till de ekonomiska ramar som höstpropositionen satt upp och man därför inte kan öka en utgift utan att samtidigt öka en intäkt eller minska en kostnad. De stora förslagen brukar alltså ligga där.  Visst sker förändringar, det är inte det jag säger. Bara att den mediala debatten brukar fokusera på höstbudgeten. Vårens budget gled igenom utan mycket debatt i media. Vi har haft väl annat att diskutera, som terrordåd till exempel.   I den smyger ett förslag igenom utan att åtminstone jag sett någon debatt om det offentligt.  Sverige blir medlem i den Asiatiska banken för infrastrukturinvesteringar (AIIB). Vilket kräver 1,1 miljard i satsat kapital och ytterligare 4,2 miljarder...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon