Sök
Stäng denna sökruta.

Lex Persson, Messing och Nuder

Då och då dyker det upp artiklar om politiker, fd riksdagsledamöter eller fd statsråd, som lever på pension.  Det är bra att detta regelbundet granskas. För är det något jag avskyr så är det just olika regler. Att politiker först i total konsensus från rödaste rött till blåaste blått ger sig själva orimligt bra förmåner då själv är närmaste dräng, och sedan maximerar uttaget från dessa i åratal är inget annat är stötande. Och bidrar definitivt till politikerföraktet. Vissa vill göra gällande att detta beteende skulle vara värre för att en moderat gör det, som DN:s ledarsida häromdagen till exempel. Jag ställer frågan: varför är inte alla partier emot bidragslinjen i sin politik?  Det är Fredrik Reinfeldt som fått klä skott...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon