Sök
Stäng denna sökruta.

Prada-vänstern Lena Endre

Igår såg jag en artikel från 2014 valsa förbi i flödet och även om den är två år gammal är den ändå aktuell tycker jag. Jag hade inte bloggen i gång ordentligt när den publicerades och frågan är ständigt aktuell.  Jag pratar givetvis om hycklande champagne-vänstern. Denna gång Lena Endre.  I valrörelsen i en intervju i Vänsterpartiets tidning Rött, som återgavs i kvällstidningar och Dagens Industri, ondgjorde hon sig över bland annat vinst i välfärden. Såklart, det är ju Vänsterpartiets stora fråga.  "En snäll människa är en vänstermänniska"   "Den där basen är väldigt fin, att man delar med sig"   I samma intervju berättar hon om sin pappas inställning till jobb, som är samma som Roland Paulsens och halva...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon