Sök
Stäng denna sökruta.

Lägga-sig-i-ministern

Egentligen är det ganska smart. Utse något så meningslöst som en Folkhälsominister, och sedan låta honom göra massa poänglösa utspel för att ta strålkastarna från regeringens misslyckande och stora problem. Gång på gång.  För att citera en rolig komiker: världen brinner (red anm Jonas Gardell). Nja, men vi har åtminstone reella problem, som en skola med dåliga resultat, bostadskris, flyktingkris, sexbrott som ökar, hot och våld på flyktingboenden, immigranter som går under jorden, avvisningar som inte kan genomföras, underbemannad polis etc.  Då passar Gabriel Wikström på att göra ett till i raden av "lägga-sig-i-Svenssons-business-utspel" - nu ska sexlivet in i metadebatten och Wikström bjuder in sig själv till våra sovrum. Som om man inte redan är trött på att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon