Sök
Stäng denna sökruta.

Lajva företagare

Politism startades med stor lansering i Almedalen 2013. Det skulle bli något HELT NYTT.  Användarkarriär någon i media aldrig skådat, innovativt, progressivt, en ny typ av media.  Hösten 2014 bolagiserades de, från att tidigare varit förening. På tre år ska man uppnå balans, det vill säga 2017.  Första årsredovisningen visade de försluster med 850 000 kronor - per månad.    På deras sajt kan man läsa att Politism "rör sig i gränslandet mellan ledarsida och sociala medier".  Och att de "inte är lojala med en rörelse eller ett parti". Det sistnämnda vill jag protestera emot. De är lojala med socialdemokraterna och LO. De ägs av dem, skribenterna har varit eller är aktiva inom arbetarrörelsen de flesta och de driver exakt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon