Sök
Stäng denna sökruta.

Ha ha?

Jonas Gardell har ett av landets största Twitter-konton och är både en flitig twittrare och använder andra sociala medie-kanaler aktivt i sitt jobb, exvis Instagram och Facebook.  Men framför allt är han känd från början. Han tillhör de stora twitterkonton som fått följare framför allt för att han är känd, som komiker och författare. Att han sedan förvaltat den skara följare han fått och använt sin mediala makt för påverkan är en annan sak. Men han har ju fått otroligt mycket gratis jämfört med andra som inte börjar som en av landets största kändisar.  Och han har nu med en tweet fått otroligt mycket uppmärksamhet. Gardell är ju komiker så han förpackar väldigt ofta sina politiska åsikter i humor, men...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon