Sök
Stäng denna sökruta.

Sossar här, sossar där, sossar överallt

Jag kan bli så trött på borgerlighetens naivitet och att de vill göra det moraliskt överlägsna istället för att spela enligt reglerna. Som fallet med utnämningar. När borgerligehten har makt är de schyssta och utnämner även politiska motståndare till landshövdingar, utredare, sitta i statliga styrelser etc. När sossarn har makten sparkar de gärna de som inte är sossar och ersätter med sina egna. Och tar varje chans att utnämna partisterna. För att det ska finnas sossar överallt. Grundkurs 1A på Bommersvik: utnämn dig själv så ofta det går. På så sätt tar man makten i samhället på fler stället parallellt och när man förlorar makten sitter man ändå kvar. Men innan jag går igenom hur det jobbat sedan den 3...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon