Sök
Stäng denna sökruta.

Överdrifter

Det är få som missat att vi har en rad nya lagar och regler kring invandring numera. De som senast väckte stor diskussion i riksdagen och där vissa borgerliga partier (C och L) ihop med V reserverade sig mot flera av förslagen var de om anhöringinvandring.  Men vad har då gällt tidigare? Och vad gäller nu? Lyssnade man på debatten i media har det nämligen låtit som att barnfamiljer nu kommer att slitas isär av nya kalla regler. Man har infört ett stopp. Eller? Tidigare hade vi försörjningskrav för anhöringinvandring, men väldigt många undantag från det vilket i praktiken gjorde att bara några procent egentligen omfattades. Resten fick alltså ta hit anhöringa utan att kunna försörja vare sig själva eller...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon