Sök
Stäng denna sökruta.

Det kommer mera

Idag gick Aftonbladet ut med en granskning om hur det står till med jämställdheten i vänstern, både inom SAP och V, vilka båda har mycket hög svansföring inom feminism just nu. De hotar privata bolag med kvotering om inte minst 40 % är kvinnor redan nästa år och regeringen Löfven kallar sig feministisk.  Så där, är väl svaret.  Enligt Aftonbladets granskning innehas 79 % av ledningsposterna av män.  Men de har bara kollat på sidoförbund, fackförbundens ledning, SSU etc.  Kollar man  lite bredare blir det ännu tydligare hur mycket snack och lite verkstad det är inom framför allt sossarna och arbetarrörelsen.    Det som tidigare hette Arbetarrörelsens tankesmedja och numera Tiden leds av en man.    Arena-gruppen är den tankesmedja...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon