Sök
Stäng denna sökruta.

Företagarnas fiende

Civilminister är en ny titel för regeringen Löfven, den med flera andra ministertitlar, fanns inte under Allians-regeringen. Tack och lov är den lökigaste av dem alla - Framtidsministern - äntligen borta.  Vad betyder då civilminister? Ja, sett till vad Ardalan Shekarabi uträttat betyder det LO:s man i regeringen. Hans uppgift verkar vara att ge LO betalningen för de 30-40 miljoner kronor per år de pumpar in i sossarna för att när de har makt i förväg köpa politiska fördelar. Nu kommer återbäringen.  För i princip det första Shekarabi gjorde var att komma överens med Byggnads, ett av LO:s mäktigaste fackförbund, om ett gemensamt utspel om offentlig upphandling.  Helt oväntat krävde då regeringen att kollektivavtal ska vara krav i offentlig...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon