Search
Close this search box.

Objektiva SVT

Vi har statlig TV och radio, kallad public service. Alltså, service till allmänheten.  Vi medborgare måste betala TV-licens om vi äger en TV. Inte om vi kollar på den. Tidigare tvingades radio och TV-affärerna att anmäla till Radiotjänst när någon köpte en TV. Man blev alltså registrerad i statens register i själva affären.  När Sverige kom ur DDR-läget slutade det här. Men kollar man på SVT eller lyssnar på Sveriges Radio utan att betala radio- och TV-licens bryter man mot denna regel, oklart om det är en lag dock.  Mot att vi har statlig TV och radio som får våra pengar utan att behöva kämpa ska de i sin tur vara objektiva.  För 4,7 miljarder i intäkter per år och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon