Sök
Stäng denna sökruta.

Fotbolls-såpa

Det är EM i fotboll igen. Då finns det anledning att kolla lite på de som styr allt kring EM, och all annan fotboll i landet - Svenska Fotbollförbundet. Nej, de heter tydligen inte "Fotbollsförbundet". Lätt att tro det annars, eftersom det vore korrekt svenska. Men den som döpte dem körde sin egen stil, vilket man i och för sig kan beundra någonstans.  Anledningen till att jag intresserar mig för dem, jag som är helt ointresserad av sport, är att jag är desto mer intresserad av vart mina skattepengar går. Och de går bland annat till just fotboll.  Det jag hittade var en härva av hundratals skattemiljarder, en total brist på att sköta sin ekonomi, miljonprovisioner till skum norsk agent,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon