Sök
Stäng denna sökruta.

Skolfiaskot

Nu när Stefan Löfven jämför börsnotering med människohandel och Ardalan Shekarabi och kollegan Aida Hadzialic är ute och vevar mot privata utbildningsföretag känns det läge att påminna väljarna om deras eget partis äventyr.  Det finns nämligen betydligt mer skit i den lådan än Lernia, som jag skrev om på SVT Opinion i veckan.  Socialdemokraterna och LO är i mångt och mycket samma organisation. Partiet grundades av LO och LO finansierar stora delar av S. De flyttar folk fram och tillbaka mellan sig. ABF - Arbetarnas Bildningsförbund - är LO och SAP:s studieförbund. Allt är del av samma rörelse. Så det som ABF och LO gör har alltså sossarna i allra högsta grad del av.  Det finns mycket kul att hitta...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon