Sök
Stäng denna sökruta.

Smuts

Det är något mycket underligt som pågår just nu i debatten. Det började redan i vintras, efter att Socialdemokraterna infört hårdare invandringspolitik än Sverigedemokraterna har i sitt partiprogram.  En fullständigt självinsiktslös kombination av fri fabluering och en femårings sätt att skylla ifrån sig.  Aftonbladet Ledare har tagit täten, vilket är logiskt eftersom det är under dem det bottenlösa slukhålet av gränslöst skitkastanden, byggts.&nbnbsp; Idag skrev Anders Lindberg en krönika om "negative campaigning" och använder den moderata riksdagsledamoten Hanif Bali som exempel.  Jag länkar inte till AB ledare av princip utan ni får googla.  "Moderaterna är mästare i denna konst" Det här här jag vill ta en paus för ett asgarv. För ingen kunde vara mer fel. De som tagit...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon