Sök
Stäng denna sökruta.

LO-certifierat kaffe

Jag skrev redan 2014 om Fairtrade men i veckan läste jag att vänstermajoriteten i Stockholm stad nu gjort Stockholm till en Fairt Trade City.  Det är redan 72 kommuner som gått på den här "diplomeringen":   Piteå, Lund, Örebro, Gnosjö, Borås, Kalmar, Ludvika, Hallsberg, Linköping, Jönköping, Nässjö, Trollhättan, Södertälje, Kumla, Forshaga, Sigtuna, Botkyrka, Ängelholm. Söderköping, Hammarö, Mark, Härryda, Boxholm, Landskrona, Malmö, Gotland, Tranås, Västerås, Emmaboda, Kil, Eda, Askersund, Eskilstuna, Kristinehamn, Fagersta, Härnösand, Sundbyberg, Ljungby, Umeå, Ystad, Trelleborg, Hörby, Skurup, Norrköping, Karlstad, Haparanda, Strömstad, Lidköping, Lomma, Öckerö, Österstund, Allingsås, Göteborg, Helsingborg, Lerum, Luleå, Munkfors, Säffle, Töreboda, Uddevalla, Vänersborg, Växjö, Kristianstad, Uppsala, Mjölby, Vara, Vetlanda, Ale, Ronneby, Avesta, Sunne, Värnamo, Borlänge.   När man läser detta som stockholmare ska det kännas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon