Search
Close this search box.

Bullshit

Det är många som tycker att Gustav Fridolin kommit lindrigt undan. Han får nu fortsätta som språkrör, om kongressen väljer honom i helgen.  Man har pratat mycket om vad som gått fel, men en sak som Fridolin är bra på är att prata. Epitetet "det politiska underbarnet" syftar inte på en extra ordinär intelligens utan att han tidigt utvecklade retoriska färdigheter. Det vill säga - han är bra på att snacka.  Och eftersom det är hans superkraft är det helt naturligt att det är snackandet han hänvisar till i krisen - "han har inte lyckats nå fram med budskapet".  Vi minns alla hans artikel i valrörelsen, den 4 mars 2014 publicerad i Aftonbladet:    När man påminner diverse miljöpartister om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon