Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna i Stockholm spårar ur

Stockholms Arbetarekommun, dvs sossarna i Stockholms stad, har haft årsmöte.  Jag har kollat på alla motioner som behandlades på årsmötet.  För att förstå hur tungt det distriktet är ser ni nedan riksdagslistan för dem i valet 2014.  Flera av statsråden inklusive statsministern kommer från Stockholms Arbetarekommun:   Stefan Löfven, Anders Ygeman, Ylva Johansson. Annika Strandhäll kandiderade inte till riksdagen utan var ordförande för fackförbundet Vision när hon fick sin post men hon tillhör också det distriktet. Det var hon som satt i utredningsgruppen för rapporten om "löntagarfonder 2.0". Partisekreterare CarinJämtin tillhör också Stockholm.   Många av motionerna kommer från SSU.  Många förslag är...färgstarka.  Eller vad säger ni om förslaget att förbjuda alla svenska nationalsymboler inklusive flaggan? Men, de tycker att den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon