Search
Close this search box.

Mediekritik

Vi var många som fick tårar i ögonen om historierna om flickorna i Nepal som säljs till bordeller och blir sexslavar som media skrev om nyligen.  Om organisationen Love Nepal som räddar dem.  Jag gav själv pengar dit efter att ha läst artiklarna och varje tidning skrev om dem. Ett enormt genomslag.  Expressen, Aftonbladet, Metro, SVT Alla berättade om familjen Alfvén som såg flickorna i Indien och startade organisationen.    Love Nepal hävdar att de är religiöst obunden. Det kanske stämmer.  Men, och här kommer kritiken mot media: - varför tyckte ingen av redaktionerna att det var relevant information att organisationen grundades ur en missions-verksamhet? Som ni kan läsa i exemplen ovan finns inte en enda rad om det.  Familjen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon