Sök
Stäng denna sökruta.

Sosse-regeringens framgångar

Det är mycket snack om Miljöpartiet nu.  Och det är jag givetvis mycket glad över, som länge arbetat för att de ska behandlas som alla andra partier. Nu kanske gräddfilen är slut för deras del. Man kan alltid hoppas.  Men det kan lite grann låta just nu som om regeringens enda problem är de toviga hippies som just nu delvis styr landet.  De fick bara drygt 6 % i valet. Detta kommer inte ändras alldeles oavsett vad som händer med språkrören eller vad MP:s kongress kommer fram till i Karlstad i maj.  De som styr landet är framför allt Socialdemokraterna.  Så jag tänkte passa på att påminna om regeringen Löfvens alla olika framgångar sedan de vann valet 14 september 2014. Och deras...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon