Search
Close this search box.

Stöd mitt bokprojekt!

Blir du förbannad över slöseriet med skattepengar? Är hyckleri något av det värsta du vet? Då är det här boken för dig.  Jag kommer att samla de värsta exemplen på hyckleri, slöseri och pampfasoner i en bok med nya bilder ritade av "I fablernas land".  Men för att få ut boken behöver jag din hjälp.  Stöd projektet via Kickstarter! Ni kommer till kampanjen genom att klicka på länken ovan.  En bok för dig som vill bidra till motståndet mot hyckleri, slöseri och vänsterns makt i samhället.  Hjälp mig att se till att mina granskningar kommer ut i svenska folkets bokhyllor.   ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon