Sök
Stäng denna sökruta.

Godbitar från Miljöpartiet

Äntligen.  Det är min första tanke. Äntligen behandlas Miljöpartiet som vilket annat parti som helst.  För ser man bortom islamist-skandalen kring Kaplan, Khan och allt annat som rullar ut nu är det den stora nyheten. Att media behandlar MP som de förtjänar, det vill säga som alla andra. De har i åratal av någon oklar anledning kommit undan med vad som helst. Som teflon. Det har bara glidit snabbt av dem utan mediaskandaler.  Jag tror inte på stora mediakonspirationer. Dessa är farliga för demokratin och för förtroendet i samhället. Däremot är varje journalist en människa som präglas av sina värderingar. Om många enskilda beslut om nyhetsvärdering fattas blir det till slut ett mönster, även om det inte finns någon intention till...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon