Sök
Stäng denna sökruta.

Rätt till allt

Nu är det alltså storstrejk inom byggsektorn.  Givet hur Byggnads och Målarna betett sig under avtalsrörelsen, med förhalningar, inte dykt upp, beställt tårtor i förväg och nu Byggnads nya kampanj kan man nästan tro att detta var planen hela tiden.  Johan Lindholm har svårt att dölja sin förtjusning över att äntligen får vara i centrum av uppmärksamheten och sitta i olika studior och hitta på allt eftersom hur allt gått till.  Strejken berör redan nästan 10 000 personer.    Följer man Lindholms Facebook-flöde kan man också se den här bilden, som ordförande för samma fackförbund som gärna pratar om ansvar, ordning och reda gör när det gäller andra, tycker var jättekul att illustrera motpartner i konflikten med.  "Mannarna undrar hur det här...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon