Search
Close this search box.

Inte min klyfta

Alexandra Pascalidou har sedan starten av sin karriär på 90-talet skrivit om arbetarklass, ojämlikhet och sin egen fattiga bakgrund i Rinkeby. Hon har även ett stort engagmenang i  antirasism och för det har hon tyvärr fått ta en massa hot och hat från högerextrema grupperingar, vilket givetvis är helt förkastligt. Men detta inlägg berör bara henne engagemang för solidaritet, klyftor, välfärd och skatt. Trist att behöva skriva folk på näsan om något så självklart men jag vet hur orimliga vissa vänsterdebattörer är. Nu är hon aktuell med ännu ett inlägg i den debatten genom ett program om tiggare.  Hennes engagemang från vänster är tydligt, vilket alla som hört henne programleda något i radio eller TV blivit varse då frågorna och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon