Sök
Stäng denna sökruta.

Målarepaus

Målareförbundet inleder idag sin strejk som berör minst 35 arbetsplatser, och några strategiskt utvalda projekt i Stockholm. Givetvis. Så gör facken alltid, väljer de företag där de ställer till mest oreda.  Måleriföretagen och facket har förhandlat via medlare i över en vecka.  Därför var det mycket intressant att se den bild som lades upp på Målarnas Facebook-sida igår, men som togs ner igen.  Där kan man se ordförande Mikael Johansson äta tårta. Strejktårta. Tydligen gör man så i facket, att man firar när man får strejka. Äntligen strejk, äntligen händer något kul.  Intressant nog var det inte när strejken inleddes idag som man åt tårta för att fira att man slipper jobba och få bråka på arbetstid med de man...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon