Sök
Stäng denna sökruta.

Byggnads förklarar saker

Byggnadsarbetarförbundet, som snart strejkar de med, har just nu mycket hög profil inom jämställdhet.  De har vunnit priser. Visserligen fick de pris av Vänsterpartiet, men ändå.  Nu tycker jag givetvis att alla försök är bra försök. Jag vill på något sätt inte desillusionera de fina intentionerna Johan Lindholm har när han till exempel säger att han vill göra upp med machokulturen på byggena.  Men hur går det när Byggnads på Twitter ska förklara saker? Jag har kallat det här konstverket "Byggnads förklarar saker" Först kommer verket: "Byggnads förklarar jämställdhet" Det hela började med att jag postade en påminnelse om Byggnads egen kampanj från förra året.    Sedan kom en diskussion mellan mig och Twitterkontot Byggnads som pågick lågintensivt flera dagar....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon