Sök
Stäng denna sökruta.

Upprop

Jag har ett förslag till alla männniskor som inte vill ha politiker som överrock för att besluta om hur man vill leva sitt liv: vägra.   Igår beslutade riksdagen att förbjuda mentholscigaretter redan i år, trots att EU-direktivet är från 2022.  För att svenska politiker inte helt kan behärska sig. Det är för roligt att få bestämma över andra myndiga vuxna individer. Folk som uppfostrar barn, jobbar, betalar skatt ska inte få bestämma hur de lever sina liv.  Om ni trodde för en sekund att det finns något liberalt parti i Sveriges riksdag tror ni helt fel. Inte ens Centern kunde motstå detta gyllene tillfälle att slå oss i huvudet med pekpinnen. Folkpartiet vet vi sedan gammalt inte är liberaler utan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon