Sök
Stäng denna sökruta.

Desinformation

Jag hade inte tänkt att skriva mer om Aftonbladet Ledare. Jag tyckte att mitt förra inlägg räckte och jag är egentligen rätt lite intresserad av vad de pysslar med på sin ledarsida.  Men jag kan ju inte låta bli när Anders Lindberg sin vana trogen fabulerar helt fritt om försvaret idag. Han har nämligen kommit ut som rikets största försvarskramarvän och skrivit många artiklar om det fruktansvärda i att försvaret fått mindre anslag. Nu ska ni inte tro att detta är något genuint intresse, ni får inte glömma att han är sosse. Anders Lindbergs engagemang i försvarsfrågan blev framför allt aktuell på ledarsidan när Moderaterna, som ju traditionellt är starka på försvarsfrågan, plötsligt övergav den linjen. Lindberg är opinionsbildare och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon