Search
Close this search box.

Pinsamt Aftonbladet

Idag skriver Karin Pettersson på Aftonbladet Ledare om SD. Igen.  Aftonbladet Ledare, där Pettersson basar, tog för länge sedan ledartröjan i rasiststämpling.  Inte bara SD själva utan alla som ens pratat med SD, även de som vågade dryfta att migration ska betraktas som ett vanligt politikområde, att förstå dem och varför folk röstar på dem är nyckeln, skulle fulas ut, ljugas om, stämplas som rasister. Som ett rövarband har vänstern dragit fram i spalter, etermedia och på sociala medier, med främsta syfte att få folk att helt sonika att hålla tyst.  Kallar du folk fula namn tillräckligt ofta, med tillräcklig kraft, kommer många inte palla att framhärda. En fri debatt skulle med vilka metoder som helst inte få finnas.  Men idag skriver Pettersson något...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon