Sök
Stäng denna sökruta.

Miljöpartiets motioner

Idag blev kongresshandlingarna till Miljöpartiets kongress i maj offentliga och i vanlig ordning har jag lusläst dem.  Regeringsställning förpliktigar, för alla de riktiga stolpskotten, som att låta bebisar få rösträtt, förbjuda ränta, införa medborgarlön och friår etc, är inte med denna gång. Det gissar jag har att göra med att kongressen har ett specifikt tema - Global hållbar utveckling -  vilket gör att alla motioner som inte faller inom ramen av denna kan bortses ifrån. Om det funnits några sådana. Annars brukar ju inte våra gröna vänner besitta chansen att få tänka fritt och härligt.  Men det innebär ingalunda att det inte fanns intressanta saker i motionshäftet. Det är ju Miljöpartiet vi pratar om.  Den första propositionen från partiledning vill  vi ska ha ett...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon