Search
Close this search box.

Ohly för fin för ett jobb

Bilden är gjord i samarbete med satirtecknarna "I fablernas land" Lars Ohly, kommunisten och före detta partiledaren för Vänsterpartiet, har ofta högt tonläge. Framför allt på Twitter, som efter hans avgång blivit hans enda arena för tyckande.  Mannen som gjort sig ett namn att ha en flexibel inställning till sanningen. Alla minns vi väl hans påstående att han spelat fotboll med Nacka Skoglund eller att han fick sms när muren föll, när det första sms:et någonsin i världen skickades först 1992.   Han har också haft hög profil i saker som girighet, särskilt om det sker av skattepengar.     Det är lukrativt att vara riksdagsledamot, framför allt om du blev invald före 2014 för då får du riksdagspensionen enligt de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon