Sök
Stäng denna sökruta.

Kommunals nästa ordförande?

Idag avslöjade Aftonbladet att Tobias Baudin vill kandidera som ordförande för Kommunal, LO:s största förbund på 500 000 medlemmar. Det är också LO:s största kvinnodominerande förbund.  Jag fick höra att han vill vara med i racet för ett par dagar sedan av en källa.  Samma dag jag fick höra vem som också är intresserad. Nu har personen inte  bekräftat detta ännu så jag får med denna uppgift publicera en liten gnutta salt, framtiden kommer helt enkelt utvisa om det stämmer.  Men innan jag får in på vem den andra kandidaten är tänkte jag ge en kort bakgrund. För vad som hände under Kommunal-skandalen vet alla vid detta laget. Men kanske inte varför. Åtminstone min kvalificerade gissning varför.  LO har precis...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon