Sök
Stäng denna sökruta.

Byggnads tramskampanj

Bilden är gjord av satirtecknarna "I fablernas land" Igår formligen tapetserade fackförbundet Byggnads Stockholm, Göteborg och Malmö med en stor kampanj, som kommer rulla från och med nu och flera veckor framöver.  Skälet? Det är de sista veckorna på avtalsrörelsen, när kommande års löner och villkor ska förhandlas med arbetsgivarna Sveriges Byggindustrier (BI). Så då passar Byggnads på med en väl planerad kampanj just när sluttampen på förhandlingarna ska ske. Fiffigt.  De gick ut i bland annat en artikel i Dagens Opinion, efter att de skickat ut ett pressemeddelande om kampanjen. Den är gjord av Reformklubben, som ofta jobbar med arbetarrörelsen. Den ska enligt uppgift rulla i "några veckor" och går såväl i dagspress som på utomhustavlor, på bussar, T-banan och via sociala...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon