Sök
Stäng denna sökruta.

Hej Pravda?

Mannen på bilden är Lenin som läser Pravda 160308 Efter att ha pratat med folk och fått mer information och dessutom fått mail från SKL:s presschef har jag valt att sammanfatta i ett nytt inlägg samt ändra vissa formuleringar i detta.  För er som är lite yngre syftar Pravda på  kommunistiska partiets tidning i Sovjet, som hette Pravda. Och som var en av de två tidningar som tilläts under diktaturen. Pravda har blivit en symbol för den icke oberoende pressen. Media som är helt ofri och helt politiskt styrd.  Efter 8 år av borgerlig styre i Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), som framför allt är arbetsgivarorganisationen för alla anställda i landsting och kommuner och de som förhandlar med bland annat Kommunal i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon