Sök
Stäng denna sökruta.

Hyresgästföreningen driver fastighetsbolag

Hyresgästföreningen gillar inte att fastighetsföretag tjänar pengar på fastigheter. Samtidigt driver de ett eget fastighetsbolag, som ett kommanditbolag för att slippa insyn.    Bilden är gjord i samarbete med "I fablernas land" Hyresgästföreningen (HGF) är som bekant en av landets största lobbyorganisationer som lägger otroligt stora resurser varje år på att opinionsbilda för hyresrätter och emot det mesta annat.  De gillar inte att fastighetsägare tjänar på bostadsbrist. Eller marknadshyror. Marknad är dåligt etc. Allt detta känner vi till.    Det finn gott om exempel att visa, här är ett exempel från HGF Sollentuna för ett år sedan.  "Det är lönsamt att vara fastighetsägare" I meningen att det är fel att tjäna pengar på fastigheter alltså.    Det intressanta här är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon