Search
Close this search box.

Var är sjukvårdsministern?

Jag har tidigare konstaterat att minster Wikström gillar att resa.  En annan sak han verkar gilla, givet vad resorna gick, är idrott och folkhälsa. Men han är dessutom sjukvårdsminister, vilket är lätt att glömma bort givet hur lite tid han ägnar åt just det området.  Hans primära fokus och där han lägger majoriteten av sitt engagemang är folkhälsa, därefter idrott.    Som idrottsminister har han till exempel fokuserat en hel del på att kolla på sport. Han har delat ut pris på Blekinge idrottsgala (2016-02-3), besökt fotbollstadio i Chile (2015-12-3), kollat på handikappidrott på OS i Los Angeles (23 juli 2015), kollat på U21 EM-final i Prag (30 juni 2015), kollat på 8-dels final Sverige - Tyskland i Kanada (20...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon