Sök
Stäng denna sökruta.

Foliehatt till riksdagen

Miljöpartiet, vars repertoar av hokus pokus och märkliga prioriteringar är vida känd, har ingalunda gjort några som helst försök till anpassning till att de nu är regeringsparti.  För i veckan bjöd riksdagsledamoten Jan Lindholm (MP) in Martin Pall till riksdagen för att prata om Lindholms favoritämne - elallergi. Senast han skrev en motion om detta var 2015, då om "vagabonderande strömmar". Vilka finns men har alltså inget med elallergi att göra.  Det är bloggaren på Dagens Medicin, Mats Reimer som uppmärksammar detta.    Man kanske skulle kunna tro att sitter man i en regering, som dessutom fått historiskt mycket skit på kort tid för att skandalerna och inkompetensen bara radat upp sig sedan den 3 oktober 2014, så skulle riksdagsgruppen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon