Sök
Stäng denna sökruta.

Landsbygsministern och köttet

S-E Bucht uttaldes nyligen om att kött inte är ett problem. Vilket det inte är. Men vad landets slappa journalister missat att skriva om är att det finns en särskild anledning till varför han är extra intresserad av kött - hans lillebror äger Norrlands största charkföretag och slakteri.  Sven-Erik Bucht, tidigare kommunalråd i Haparanda, är numera landsbygdsminister och egenskap av det intervjuades han i Gomorron Sverige i veckan.  Han vill i regeringens nya livsmedelsstrategi inte ha med några riktlinjer om hur mycket kött folk borde äta, en helt rimlig åsikt. Det är inte regeringens sak att komma med den typen av moralistiska pekpinnar, vilket han säkert måste brotta ner en Miljöpartist eller två på något regeringssammanträde om inom kort eftersom...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon