Sök
Stäng denna sökruta.

GW Reser

Wikström har förutom att vilja förbjuda allt som är kul, ägnat sig i mycket hög grad åt en enda sak: resa.  Nej, GW syftar inte på Leif GW. Utan på Gabriel Wikström. Vår folkhälso- och idrottsminister. Han är även sjukvårdsminister.  Men det är lätt att glömma bort det där med sjukvården, för Wikström är mest intresserad av idrott och "folkhälsa"- ett annat ord för att förbjuda allt som är kul.  Något annat Wikström hellre sysslar med än sjukvård är att resa. Om ni undrar varför vi inte hör så jättemycket från Wikström mer än när det handlar om att förbjuda folk att ta en fredagscigarett på en uteservering eller att mentholcigaretter ska bort är det för att han inte hemma. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon