Sök
Stäng denna sökruta.

Skoj på konferens

Ingen missade Stefan Löfvens spektakel i oktober, i skepnad av konferensen "Sverige Tillsammans".  På Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm samlades nästan 800 personer, för att mysa tillsammans med kungen, sånger från Kristina från Duvemåla, gospelkör och en DJ.  778 personer samlades för att i en TV-sänd heldag prata om flyktingkrisen, konferensen syfte var "nationell samling för flyktingarna". Veckor innan hade Löfven stått på Medborgarplatsen och pratat gränslös solidaritet på Refugees Welcome, demonstrationen.  Vill ni se ett sammandrag av konferensen kan ni kolla här på SVT play.  Jag blev nyfiken på vilka som egentligen deltog på den där konferensen och begärde ut deltagarlistan. Jag har laddat upp den längst ner i sin helhet. Av de 778 som medverkade deltog hela 109 från...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon