Hjälp våldtagna flickor


Nyhetsflödet har varit fullt av rapportering om sexövergrepp. Bland annat på badhus. I Sverige. Alla sexövergrepp är avskyvärda. 

Men det finns grader i helvetet. Idag läste jag en artikel i Expressen om en organisation som räddar flickor från bordeller i Indien. 

9-10 åringar som våldtas 30 gånger per dag i fängelseliknande hålor. Barn som föds in på bordellerna och tvingas se på när mammorna våldtas för att de ska veta vad som väntar. De kommer från Nepal och betraktas inte ens som människor. Utöver sexuellt våld är tortyr vanligt. 

10 000 flickor finns i städer i Indien, som lever så här. 

Det är så fruktansvärt att man inte ens kan ta in det. Jag grät när jag läste artikeln. Mitt mammahjärta brister. 

Organisationen Love Nepal grundandes och drivs av en svensk familj. De räddar dessa flickor. Vilket fantastiskt jobb de gör. Varje flicka som räddas är en seger för det goda. 

Jag swishade direkt 1000 kronor till organisationen. 

På temat ingen kan göra allt men alla kan göra något. Organisationen har hittills räddat 600 flickor. Med vår hjälp kan de rädda fler från helvetet och få chansen till livet igen genom de barnhem organisationen har i Nepal. 

Swisha pengar till: 123 240 6551

Rädda en flicka från helvetet på jorden. 

9 kommentarer till Hjälp våldtagna flickor

  1. Det var kul att läsa att du har uppmärksammat detta, vilket fantastik bra jobb de utför dessa som outtröttligt kämpar på för att upprätta de som annars inte hade haft någon som helst vare sig hopp eller framtid.

  2. Dessa fruktansvärda brott mot små barn förekommer överallt verkar det som. Afghanistan säljs småflickor på marknader som får, männen står runt flickan som en fårskock och bjuder. Flickan på bild jag sett är så rädd att hon gömmer ansiktet i händerna. Stor kritik till vissa människor i Sverige som inte tar avstånd från dessa brott då många män kommer till vårt land och är gifta med småflickor. TA AVSTÅND MED KRAFT OCH INTE MED FÖRSTÅELSE. Någonstans måste gränsen för vad avskyvärt brott och förståelse dras.

  3. Jag swishade pengar till en annan organisation för ett tag sedan som hjälper människor med sjukvård i Nepal. Sjuksköterskor och läkare som åker gratis och betalar flygbiljetter och annat själva. Tänk om vi fick behålla mer av våra egna pengar så man kunde själv få bestämma vilka organisationer man ville hjälpa istället för att bli tvångsbeskattad och sedan se pengarna gå till organisationer där man bränner pengar på administration och feta löner!

  4. All heder åt dessa empatiska människor, som med civiliserade, västerländskt humana värderingar ser det som självklart att hjälpa värnlösa små flickor från ett öde värre än döden… <3

    … men problemet med organiserade övergrepp i denna obegripliga omfattning kan aldrig lösas så länge primitiva, patriarkala, ociviliserade kulturer ser pedofili som en självklar rättighet för sina impulsstyrt våldsamma, testosteronstinna s k “hypermaskulina” representanter.

    Ekonomiska bidrag från godhjärtade svenska medmänniskor kan hjälpa till att lindra nöden och rädda – förhoppningsvis väldigt många – offer, men kan naturligtvis inte hindra oempatiska motmänniskor i dysfunktionella klankulturer från att ständigt skaffa nya offer för sina vämjeliga böjelser.

    “Juvelen i kronan” har tappat sin glans och kan rimligtvis inte förväntas bli annat än allt smutsigare, liksom resten av tredje världen, när de forna kolonialmakternas “vita män” är upptagna med att värja sig mot att kollektivt anklagas för sexism, rasism, icke-feminism mm på hemmaplan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap