Sök
Stäng denna sökruta.

Hjälp våldtagna flickor

Nyhetsflödet har varit fullt av rapportering om sexövergrepp. Bland annat på badhus. I Sverige. Alla sexövergrepp är avskyvärda.  Men det finns grader i helvetet. Idag läste jag en artikel i Expressen om en organisation som räddar flickor från bordeller i Indien.  9-10 åringar som våldtas 30 gånger per dag i fängelseliknande hålor. Barn som föds in på bordellerna och tvingas se på när mammorna våldtas för att de ska veta vad som väntar. De kommer från Nepal och betraktas inte ens som människor. Utöver sexuellt våld är tortyr vanligt.  10 000 flickor finns i städer i Indien, som lever så här.  Det är så fruktansvärt att man inte ens kan ta in det. Jag grät när jag läste artikeln. Mitt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon