Sök
Stäng denna sökruta.

Aftonbladets adresshyckleri

Minns ni oktober, när jag skrev ett inlägg om Aftonbladet Ledares Karin Pettersson och hennes höga lön?  I det inlägget la jag även ut hennes och Jan Helins gatunamn till de köpta och ägda bostäder de har, i Petterssons fall en bostadsrätt vid Hornstull på Söder och i Helins fall en villa i det dyraste området i Bromma - Ålsten.  Syftet var att visa att de bor i dyra bostäder då Pettersson kolumn inlägget var ett svar på försökte i vanlig ordning utmåla näringslivet som personer som bor i slott med tjänare. Jag gick igenom lönerna för fler journalister på Aftonbladet men där valde jag bort att ta med boende för att det helt enkelt inte var relevant för vinkeln. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon