Sök
Stäng denna sökruta.

Kommunalister

Kommunal som kapitalister. Kommunalister. Eller kommunaligister, om man nu vill syfta på hur tillåtet exempelvis förmåner som inte förmånasbeskattas är och langning av vin.  När nu Kommunals kassör fick ta smällen för Anneli Nordström och avgick nästan direkt har media gått vidare och fokuserar just nu på Margot Wallström.  Men det finns mer intressanta saker om Anders Bergström, som befäster bilden av fackens pampvälde.  Bergström tjänade 72 389 kronor per månad som kassör i Kommunal. Tack vare ett generöst avgångsvederlag kommer han under kommande 36 månader kunna kvittera ut 2 miljoner kronor.  Han hade också helt osannolika 37 uppdrag vid sidan om sin heltidsanställning som kassör. Hur en person hinner med 37 separata uppdrag är mycket svårt att förstå. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon