Sök
Stäng denna sökruta.

Visions hållhake

Det är omdömeslöst att ta emot ens en present av lobbyorganisationer. Vilket fackförbunden i allra högsta grad är. De lägger enorma pengar varje åt på att opinionsbilda.  Ändå har vi alltså flera ministrar i regeringen Löfven som tagit emot en av de mest attraktiva sakerna du kan få i landet med världens längsta bostadskö - en lägenhet i centrala Stockholm.  Margot Wallström tog emot en 89 kvadratmeter stor lägenhet på Sveavägen av Kommunal och sa först upp den när hon blev påkommen.  "En solklar muta", sa professorn i Göteborg Dennis Töllborg (som jag faktiskt haft som föreläsare hösten 1994 min första termin på Handelshögskolan)   En anmälan mot Wallström om mutbrott är inlämnad kan man läsa på åklagarmyndighetens hemsida.   ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon