Sök
Stäng denna sökruta.

Mumbo Jumbo på arbetstid

Bilden är gjord av satirtecknaren "I fablernas land"    Den här veckan har landets fackförbund verkligen mycket att göra på sina kommunikationsavdelningar.  Inte nog med att Livs som vanligt startar bråk med strävsamma företagare. Nu har dessuom Kommunal fått tvätta fack-pamps-byken offentligt. Och Unionen avslöjades för tre dagar sedan betala 21 miljoner för bland annat pseudovetenskapen Kommunikologi.  Kommunikologi startades i Norge och är ett hitte-på-ämne som säger sig kombinera olika vetenskapliga områden som psykologi, neurovetenskap etc med kommunikation och....träning.  Kommunikologi kallas "metadisciplin" för att det inte är ett vetenskapsområde. Istället kallas det "ett kunskapsområde som utforskar andra discpliner och områden, till exempel pedagogik, hälsa, terapi etc". Bland annat har kursdeltagarna fått krypa omkring på golvet.    "Jag är övertygad om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon