Sök
Stäng denna sökruta.

Kampen fortsätter

Det är mycket glädjande att se att så många vill få ett slut på fackens metoder.  Facken har länge haft monopol på aktioner och kunnat operera ostört mot små företag. De har stora resurser finansiellt och humankapitalmässigt och ett företag kan ofta inte mäta sig alls med det.  Men tack vare sociala medier kan man lätt sprida informatiom om hur de beter sig, till såväl media och politiker som allmänhet. Istället för att som tidigare vara beroende av att traditionell media värderar det som en nyhet, vilket sällan sker.  Idag har jag fått lite uppdatering om blockaden i Göteborg. En engagerad medborgare som varit där och köpt frihetsfika tog bilderna ni ser nedan.  Kön ringlar sig lång. Många har tydligen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon