Sök
Stäng denna sökruta.

Blockad pga en krona

Livsmedelsarbetarförbundet visar återigen varför facken har spelat ut sin roll och idag bara bråkar för att få egen makt.  Vi måste politiskt börja begränsa deras makt.  I går inledde de en ny blockad.  Får jag påminna om att av alla konflikter Medlingsinstutet fått in 2015 om just kollektivavtal så står Livs för nästan 50 %?  Nu är det Baka Stenungsbageri i Göteborg som drabbas. Igår dök reflexvästar upp framför deras dörr.    Bageriet har funnits med nuvarande ägare och affärsidé sedan 2014.  Sedan i våras har Livs bråkat med dem om kollektivavtal. Så i december gick de med i arbetsgivarorganisationen Visita och tecknade kollektivavtal med Hotell- och Resturangfacket (HRF).  Vad gör Livs i det läget? De genomför ändå en blockad. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon