Sök
Stäng denna sökruta.

Ofräscha metoder

Sedan jag engageradse mig i konfliken Livs startat mot Paus Bagarstuga i Vänsterhaninge har deras Facebook-flöde fyllts av otrevliga, hatiska kommentarer av folk som propagerar för facket och deras metoder.  Även min officiella sida har haft många sådana, samtliga raderade och användaren spärrade. Allt från vanlig fack-propaganda i saklig ton till rena otrevligheter.  Idag blev Paus Bagarstugas officiella Facebook-sida hackad.    Även FB-gruppen Rädda Paus Bagarstuga har utsatts för hatkampanjer och hackningsförsök.    När Livs hade blockad mot Ingeborgs Bageri i Linköping ringde folk från okända nummer.  Ingen tror att det är Hans-Olof Nilsson eller Gerald Lindberg som ringer eller hackar sidor, de som är ledningen för Livs. Inte minst för att jag via fältstudier kan konstatera att IT-mognaden inom...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon