Sök
Stäng denna sökruta.

Livs vevar igen

Det har ju närmast blivit en följetång av det - Livsmedelsarbetarförbundet. Och hur de beter sig.  Nu är de ute efter fler små bagerier. Denna gång är det Paus Bagarstuga i Västerhaninge Centrum de bestämt sig för att ge sig på.  På måndagen den 11 januari kommer Paus Bagarstuga att sättas i blockad. Och stå med sina neonfärgade reflexvästar och väsa kärring till kunder som vill handla, som de gjorde mot Ingeborgs Bageri i Linköping.  Blockaden sätts dock av HRF, jag förklarar nedan varför. Jag har pratat med Rainer Paus och telefonen och han har berättat sin historia för mig både per telefon och via mail. Bageriet drivs av Rainer Paus och hans fru Maritha sedan 2004 i Västerhaninge Centrum...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon