Sök
Stäng denna sökruta.

Köpt cigarettdebattör

I mellandagarna avslöjade några norska läkare att de tyckte ett totalförbud mot cigaretter är en bra idé. Ett klassiskt norskt utspel från landet som Björn Rosengren redan på 90-talet kallade den sista Sovjetstaten.   Och direkt dök det upp även en svensk debattör som på Expressen Debatt tyckte Sverige borde göra samma sak. Redan den 1 juli 2016, vilket omedelbart visar total avsaknad på ens grundläggande kunskaper om lagstiftningsprocessen och hur vårt demokratiska system fungerar.  Debattören heter Arne Björnberg och skrev under sin artikel med en massa före detta titlar. Vilket alltid gör att jag reagerar.   Det är inte bara kunskaperna inom lagstiftningsprocessen som brister hos Björnberg. Även kunskaperna om smuggling och organiserad brottslighet verkar vara noterbart låga. För han skriver att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon